Stichting KattenDorp

Stichting Kattendorp Harfsen

We gaan weer open voor bezoek!

Gepubliceerd op 02 Aug 2021

Dag lieve mensen,

Het is alweer een tijdje geleden dat onze katten konden genieten van wat extra aandacht van jullie, onze bezoekers. We krijgen regelmatig de vraag of we open zijn, dus belangstelling is er wel! Uiteraard willen we jullie én onze katten de knuffels op onze bezoekmiddagen niet onthouden, maar ook wij zitten met het dilemma: Hoe houden we iedereen gezond in coronatijd? 

Kattendorp is gewoonlijk een plek waar veel kan en weinig regels zijn, maar in de huidige situatie zijn we genoodzaakt toch een paar spelregels in te stellen om bezoek mogelijk te maken. We hebben besloten vanaf vrijdag 5 juni weer beperkt open te gaan voor bezoekers, onder de volgende voorwaarden:

• Voorlopig kan bezoeken ALLEEN OP AFSPRAAK (wel op de vastgestelde bezoekmiddagen: vrijdag en de eerste zondag van de maand tussen 14.00-17.00 uur). Aanmelden bij voorkeur via Facebook Messenger. Via de mail of telefonisch kan ook, maar daar reageren we vaak minder snel. Max. 3 personen per groep. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat het ons weten. Dan kunnen we eventueel iemand anders blij maken.
• Houd rekening met elkaar. Buiten hebben we ruimte genoeg, maar er zijn een aantal knelpunten in de vorm van sluizen en de binnenverblijven. Loop door naar buiten als je een ren binnen komt, zodat anderen niet in de knel komen. Hetzelfde geldt voor de werkplaats en de spoelkeuken. Blijf hier niet langer dan noodzakelijk is.
• We bieden op verschillende plekken de mogelijkheid je handen te wassen met zeep. Het verzoek is, om voor en na het bezoek aan de rennen je handen te wassen. Gebruik GEEN gel of spray op ethanolbasis als je nog katten gaat knuffelen. 

We proberen alles in goede banen te leiden en het iedereen naar de zin te maken, maar wees alsjeblieft niet teleurgesteld als er niet direct plek is. Zonodig maken we een wachtlijst om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.

Natuurlijk hopen dat alles zo snel mogelijk kan gaan als voorheen. Op dit moment gaat het erom dat we niet alleen zelf, maar ook de kwetsbaren in onze omgeving, veilig blijven.

Hopelijk tot gauw!

Team Kattendorp


© Stichting KattenDorp 2022